Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD Alba: Subvențiile în agricultură se plătesc la timp. 70% dintre fermieri au primit deja sumele pentru campania de primăvară

Publicat

ioan darzu

ioan dirzu În primele săptămâni ale guvernării Grindeanu, PSD a respectat încă o promisiune de campanie prin repunerea în funcţiune a sistemului de acordare a subvențiilor: 70% dintre fermieri și-au primit deja subvențiile.

Într-un interval scurt de timp Ministerul Agriculturii a reușit să repună în funcțiune sistemul de plăți pentru subvenții, după ce acesta fusese blocat de către guvernul tehnocrat-Cioloș. Fermierii români își primesc iar subvențiile la timp, calendaristic, la începerea campaniei de primăvară.

Avem până astăzi deja plătită suma de peste 48 milioane euro pentru 482.000 de fermieri. Zilele următoarele vor începe plățile și pentru zootehnie și ne dorim ca până la 31 martie să finalizăm toate plățile pentru Campania 2016. Așadar peste 70% dintre agricultori și-au primit banii, iar restul îi vor primi cu siguranță până la finalul lunii.

De asemenea, ne vom asigura ca întârzierile de anul trecut să dispară, iar fermierii să aibă la timp subvențiile de care au nevoie și pe care le merită.

Deputat Ioan Dîrzu

Preşedinte PSD Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax