Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba susţine că stă mai bine în sondaje decât PNL. Rezultatele vor fi oficiale în două săptămâni. Vezi reacţia liberalilor

Publicat

Social-democrații din Alba susţin că primele rezultate ale sondajelor pre-electorale, realizate în interiorul organizaţiei arată că PSD este puţin mai bine situat faţă de PNL, în preferinţele locuitorilor. În contextul apropierii alegerilor locale, reprezentanţii PSD au precizat că vor acorda o mai mare atenţie atragerii tinerilor în rândurile partidului.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a declarat miercuri, în conferinţă de presă, că rezultatele la sondajele în urma cărora vor fi stabiliţi candidaţii pentru alegerile locale vor fi comunicate în decursul a două săptămâni. Primul sondaj realizat de PSD a dovedit că PNL și PSD sunt aproape la egalitate în opțiunea cetățenilor, dar că PSD este puţin mai bine situat în opţiunile repondenţilor. În două săptămâni va fi finalizat și cel de-al doilea sondaj și atunci se va stabili cine va candida pentru Primărie și cine pentru Consiliul Județean. Liderul social-democrat a mai declarat că nu va fi mare diferența între cele două sondaje şi că sondajul la nivel local a fost realizat de reprezentanţii PSD Alba.

Ioan Dârzu a declarat că vor face tot posibilul pentru a atrage cât mai mulți tineri în rândurile partidului. Astfel, PSD Alba va aloca un număr de locuri importante tinerilor și femeilor la alegerile locale.

„PSD, ca partid de stânga şi al oamenilor simpli a decis să promoveze pe listele sale pentru alegerile locale oamenii cei mai competenţi care vor să participe la dezvoltarea oraşului sau a judeţului. Spre deosebire de alte partide, vom aloca un număr important de locuri femeilor şi tinerilor din oraş care vor să se implice în politică fără a face diferenţe în funcţie de veniturile persoanelor. PSD vrea să construiască în Alba un alt mod de a face politică, bazat pe competenţă şi aptitudini în a dialoga şi reprezenta interesele cetăţenilor”, susţine Dîrzu.

În acest fel, social-democrații au vrut să răspundă caracterizărilor potrivit cărora majoritatea membrilor ar fi „îmbătrâniți”. Aceştia susţin că media de vârstă în PSD Alba este de sub 40 de ani, iar la filialele PSD din Aiud, Zlatna, Cugir, dar și în altele din județ se află mulți oameni tineri.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman a declarat, referitor la poziţionarea celor două partide în contextul preferinţelor alegătorilor din Alba: „Există o creştere a PSD în Alba Iulia care va ajuta mult şi cel mai puternic candidat USL în Alba Iulia, Călin Potor, precum şi candidatul cel mai bun al USL pentru Consiliul Judeţean, Teodor Atanasiu. Dacă adunăm tot ce au câştigat ambele partide, putem ajuta cei doi candidaţi să pună capăt dominaţiei PDL în judeţ. PNL, cu cei peste 30% şi PSD, care a reuşit, după mulţi ani să se apropie de pragul de 20% pot face o echipă bună pentru viitorul albaiulienilor.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ooo

    miercuri, 20.07.2011 at 18:41

    Zise cel mai corect om … tinut in brate de Atanasiu … poate ne spuneti in cate Consilii de administratie v-a introdus Dl. Atanasiu? si cum ati facut bani in Bucuresti?

  2. oo7

    joi, 21.07.2011 at 13:55

    Nu ne dati si niste nume d-le Dirzu? Cunoscute…

  3. Raisa

    joi, 21.07.2011 at 18:51

    ” Improspatarea” PSD Alba e o problema de mentalitate, nu de varsta sau gen. Din pacate, d-le Dirzu nu veti fi niciodata decat un barbat banal, ridicol de mandru ca are o functie politica , cu valoare ” o”, in curind, odata cu regionalizarea. Va lipseste inteligenta, creativitatea si viziunea politica. Actionati intotdeauna a priori, facand maine , ceea ce ar fi trebuit sa faceti anul trecut. Un rebut politic a lui Ioan Rus…Exemplu clasic de mladita comunista , invatata sa nu gandeasca…si de aici efectele

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax