Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba va avea 47 de delegați la Congresul din 19-20 aprilie, dar niciun candidat la funcţii centrale de conducere în partid

Publicat

YouTube video

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu a declarat pentru Alba24 că nu candidează pentru vreo funcţie de vicepreşedinte la Congresul partidului din 19-20 aprilie de la Bucureşti. A menţionat că vor fi aleşi 16 vicepreşedinţi şi alţi 5 din partea organizaţiilor de femei şi a confirmat sprijinul pentru Victor Ponta la conducerea partidului. Din Alba, la alegerile de la nivel central vor participa 47 de delegaţi.

„Avem 47 delegaţi la congresul PSD din 19-20 aprilie. Se vor alege câte un vicepreşedinte pe fiecare regiune (8 vicepreşedinţi), apoi 8 vicepreşedinţi la nivel central, plus 5 vicepreşedinţi de la organizaţiile de femei. Ne vom consulta şi vom lua o decizie.

Este vot electronic, fiecare se va exprima aşa cum doreşte; sunt convins că se vor gândi în momentul votului atât la judeţ, cât şi la cine îl va reprezenta ca vicepreşedinte.

Fiind la primul mandat de parlamentar, nu să candidez la vreo funcţie de vicepreşedinte. Cred că sunt alţii mult mai îndreptăţiţi decât mine pe acest domeniu.

În urmă cu trei ani, organizaţia Alba, alături de cea din Argeş a fost cea care a înclinat balanţa dinspre Geoană spre Victor Ponta. I-am dat girul de încredere lui Victor Ponta, pentru că face lucruri bune pentru România şi pentru partid”, a declarat Ioan Dîrzu.

Declarațiile au fost făcute în ultimele 5 minute ale emisiunii „Testul de Sinceritate” Alba24.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax