Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Alba:”Deputatul Radu Coclici nu şi-a exprimat intenţia de a demisiona din Parlament. Aşteaptă o decizie comună a USL”

Publicat

Deputatul PSD Radu Coclici nu şi-a exprimat încă intenţia de a demisiona din Parlamentul României, însă liderii PSD Alba au afirmat că, „în cazul în care se ia o decizie la nivel de USL, acesta se va alinia deciziei coaliţiei, fără nicio emoţie”.

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, a explicat că aceste decizii se pot lua individual, aşa cum s-a petrecut până acum (referindu-se la cazul deputatului liberal Teodor Atanasiu, care şi-a scris demisia din Parlament în urmă cu două zile şi la deputatul PNL Călin Potor, care a declarat că intenţionează să se alăture colegului său) sau se poate lua o decizie la nivel de USL ca toţi parlamentarii să îşi dea demisiile, însă că o astfel de decizie nu s-a luat încă.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a completat că rămâne de văzut, în cazul unei astfel de decizii, dacă acest gest va avea urmările pe care şi le doresc şi cetăţenii: organizarea de alegeri anticipate. Discuţiile în acest sens se desfăşoară deja, la Bucureşti.

De asemenea, Ioan Dîrzu a afirmat că întrevede alcătuirea unui Comitet Executiv la sfârşitul lunii ianuarie – începutul lunii februarie, ce va fi responsabil cu găsirea celor mai bune soluţii din punct de vedere social şi politic pentru ieşirea din starea de blocaj în care se află, acum, ţara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mirciu57

    miercuri, 25.01.2012 at 16:29

    mai ce tot o scaldati acolo dati-va demisia si gata!!!

  2. eu

    joi, 26.01.2012 at 14:51

    asta ce mai cauta in parlament ca si asa a intrat de pe locul 3 la alegeri si nici nu face nimik numa ia banii de pomana la Bucuresti si mai vb si o gramada de prosti…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax