Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD amână congresul programat pentru sâmbătă: ”O parte a delegaţilor sunt implicaţi în prevenirea răspândirii COVID-19”

Publicat

psd

Partidul Social Democrat a anunţat că a luat decizia de a amâna congresul ce urma să aibă loc sâmbătă, motivul fiind că o parte însemnată a delegaţilor sunt implicaţi în gestionarea pe plan local a măsurilor ce se impun pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

„Având în vedere confirmarea primului caz de infectare cu COVID-19 pe teritoriul României, precum şi faptul că o parte însemnată a delegaţilor la congresul PSD (preşedinţi de consilii judeţene, primari, consilieri locali şi judeţeni, precum şi alţi reprezentanţi ai autorităţilor locale) sunt implicaţi în gestionarea pe plan local a măsurilor ce se impun pentru prevenirea răspândirii infectării cu COVID-19, conducerea interimară a PSD a decis amânarea Congresului planificat pentru sâmbătă, 29 februarie”, se precizează într-un comunicat al conducerii interimare a PSD, transmis AGERPRES.

Social-democraţii consideră că toţi cei care sunt implicaţi pe plan local în gestionarea ameninţării cu care se confruntă România trebuie să se ocupe acum de siguranţa şi sănătatea oamenilor, orice alte activităţi nefiind o prioritate.

Totodată, spun aceştia, decizia de amânare a congresului a avut în vedere şi recomandările specialiştilor din domeniul medical, potrivit cărora adunările care implică un număr atât de mare de participanţi, din toate zonele ţării, nu sunt indicate în situaţia dată.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax