Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD amenință cu greva parlamentară. Marcel Ciolacu cere pentru ultima dată prezentarea PNRR în Parlament

Publicat

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, amenință că în cazul în care Programul Național de Reziliență și Redresare (PNRR) nu va fi prezentat în Parlament, partidul pe care îl conduce va intra în grevă parlamentară.

”Cîțu și Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, așa acum este normal. Polonia, Spania, Italia și Franța au prezentat PNRR-ul în Parlament.

Dacă mâine în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară.

De ce vor Cîțu și Orban să ascundă PNRR? Cum vor explica la Bruxelles blocarea întregii Europe doar pentru că nu sunt în stare să aibă o prezentare publică a unui plan care va afecta România pentru următorii 5 ani?

Românii trebuie să afle adevărul legat de înghețarea pensiilor, salariilor și a alocațiilor, de creșterea taxelor și impozitelor pentru firme, precum și faptul că agricultura românească va primi… ZERO lei pentru irigații!” a scris Marcel Ciolacu, pe contul său de Facebook.

Ciolacu a vorbit și în urmă cu o lună despre greva parlamentară care ar presupune ca PSD să participe în ședințele comisiilor, dar să nu voteze în plenul Parlamentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    marți, 25.05.2021 at 16:26

    Bai Ciolacule, poate adopta si astia sloganul vostru ”pentru ca putem”. Ce zici, suna bine ?

  2. Gelu Stoian

    marți, 25.05.2021 at 20:16

    Cam din ianuarie , februarie 2021 , PSD-ul A DEPUS Atat De MULTE Motiuni de Cenzura , incat Nu se Mai Vede SOARELE de ELE ! Si ” Greva parlamentara ” este a DOU , Sau a TREIA Oare , De cand , Ba Au Facut-o , Ba n-au Facut-o !!! De Aici se POATE VEDEA Seriozitatea ACESTOR ASA-zisi ” Sociala – Democrati In realitate , Social Ciorditori !!!! Gelu Stoian.

  3. Gelu Stoian

    marți, 25.05.2021 at 20:19

    Erata :In Loc de a DOU , a DOUA !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax