Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader. Eugen Nicolicea, susținut la Ministerul Justiției

Publicat

tudorel toader 3

Liderii PSD s-au reunit miercuri, în şedinţa Comitetului Executiv, unde au decis retragerea sprijinului politic pentru ministrul Justiției, Tudorel Toader. A fost un singur vot împotrivă. Prima variantă de înlocuire a lui Tudorel Toader la Ministerul Justiției ar fi Eugen Nicolicea.

Liderii PSD au votat retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader. A fost un singur vot împotrivă, cel al lui Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui. De altfel, înainte de CEx, acesta spunea că Toader e un profesor bun, are prestigiu juridic ridicat, chiar dacă activitatea sa nu a fost cea dorită, i se poate da o notă bună”.

Și premierul Viorica Dăncilă a votat în favoarea retragerii sprijinului politic.

Cei mai mulți dintre liderii PSD i-au reproșat lui Tudorel Toader slaba comunicare cu miniștrii și faptul că a întârziat o serie de acte normative promovate în Guvern, pentru că nu le-a avizat în timp util. 

Deputatul PSD Eugen Nicolicea este propunerea PSD pentru funcția de ministru al Justiției, în timp ce deputatul PSD Oana Florea îi va lua locul Rovanei Plumb la șefia Ministerului Fondurilor Europene, în timp ce senatorul PSD Liviu Brăiloiu îi va lua locul Nataliei Intotero, ministru al românilor de Pretutindeni.

Propunerile vor fi trimise la presedintele Klaus Iohannis, care va decide daca semneaza decretele de numire sau nu.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax