Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD își lansează marți programul de guvernare. Marcel Ciolacu: Conține impozitarea marilor venituri, printre alte măsuri

Publicat

Programul de guvernare al Partidului Social Democrat va fi lansat marți, la Romexpo. Un eventual nume al candidatului pentru funcția de premier nu a fost încă anunțat de către social-democrați.

În acest context, președinele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seară la postul de televiziune B1TV că programul de guvernare prevede ”impozitarea marilor venituri”.

Ciolacu a evitat termenul de impozitare progresivă, sugerat de moderatorul emisiunii, dar a vorbit despre o impozitare ”pe anumite praguri”.

”Avem categoric abordări diferite față de PNL. Noi vrem să mergem pe impozitarea marilor venituri, ei vor să meargă pe același sistem să protejeze marile venituri, de fapt majorarea TVA o va suporta toată populația, indiferent dacă e o populație vulnerabilă sau cu venituri substanțiale” a spus Marcel Ciolacu.

Moderatorul emisiunii, Silviu Mănăstire, l-a întrebat pe liderul PSD dacă este vorba despre o impozitare progresivă. Acesta a evitat termenul.

”Nu. Pe marile venituri. Pe anumite praguri. O să venim mâine seară și o să detaliem fiecare punct (…) Ei vor mări categoric TVA. Noi vrem să mergem pe impozitarea marilor venituri, ei merg pe protejarea marilor venituri, ei vor să taxeze toată populația. Mâine seară vom ieși cu programul de guvernare și vom explica amănunțit cum funcționează. Vom da exemple pe fiecare capitol în parte, atât în ceea ce privește resursele, cât și cheltuielile” a adăugat liderul PSD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Bogdan Ioan

    marți, 10.11.2020 at 11:26

    Cine dracu va mai crede cand voi ati initiat legea cu taierea pensiilor speciale si tot voi nu ati votato. Sa va fie rusine. Nu stiti altceva decat sa santajati populatia care este mai putin educata si care nu pricepe manevrele voaste.

  2. Maria

    marți, 10.11.2020 at 12:36

    Rețineți: impozitarea marilor venituri!!! Nu a pensiilor speciale!

  3. pilu

    marți, 10.11.2020 at 19:13

    Imi aduc aminte de demonstratia facuta de Dragnea la o televiziune unde bagau bani la greu, unde dupa o expunere fara cusur, credeai ca s-a se va schimba lumea nu in bine, in foarte bine. Si dupa alegeri dude, dude si numai dude. Tu care si in radacina numelui ai CIOLA(N)CU, cum sa te mai credem ? Oricum ti-ai facut datoria.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax