Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD își modifică statutul: președintele partidului nu va mai fi automat candidat la Președinție. Ce a declarat Marcel Ciolacu

Publicat

PSD pregătește modificarea statutului, astfel încât președintele partidului să nu mai fie automat candidatul la Președinția României, a declarat Marcel Ciolacu.

Acesta ar fi de acord ca desemnat să fie chiar și o persoană din afara partidului, dar nu a răspuns dacă Mircea Geoană ar fi o variantă.

Marcel Ciolacu a declarat luni, 18 iulie, că la nivelul PSD nu au început discuțiile despre candidatul la Președinția României, singura discuție avută în partid fiiind că viitorul candidat al PSD va fi ales de fiecare membru.

„Viitorul candidat va fi ales de către fiecare organizație, de fiecare consilier comunal, municipal, viceprimar, primar în conferință de alegeri în întreaga țară.

Schimbăm cu totul sistemul de desemnare a candidatului pentru funcția de președinte al României.

Candidații vor veni din organizații și pot să se înscrie.

Am făcut deja un colectiv de lucru pentru modificarea statutului în acest sens.

Părerea mea este că s-a rupt definitiv acea cutumă prin care președintele partidului era automat și candidat.

Din punctul meu de vedere aș accepta și oameni din afara partidului ca să fie o competiție cât mai deschisă”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă în sondaje va fi măsurat și Mircea Geoană, în prezent secretar general adjunct NATO, Ciolacu a spus că PSD încă nu a făcut sondaje în ceea ce privește funcția de președinte al României.

De asemenea, Ciolacu a spus că PSD trebuie să intre „într-o normalitate” și să organizeze un congres ordianr, pentru că un astfel de congres nu a mai avut loc din 2011.

sursa: Mediafax, sursa foto: captură foto Facebook Marcel Ciolacu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    luni, 18.07.2022 at 13:37

    Da cine v-a pus să faceţi acest lucru ? Aţi fost somaţi să vă pregătiţi pentru Geoană ? Oricum, nu aveţi în rândul vostru un prezidenţiabil, o să daţi un iepure, cum a fost Viorica Dăncilă. Nu voi şi nici noi, nu stabilim preşedintele.

  2. Gelu Stoian

    luni, 18.07.2022 at 15:51

    Badie Marcel : CU sau FARA aceasta ” modificare a statului „, Nu CUMVA Sa VISEZE P(Z ) Ca PROSTANACUL Mircea Geona, Sau CHIAR ” Domnia TA ” Va FI Ales, la Alegerile Prezidentiale din anul doua mii doua zeci si patru !!!!! Candidatul PSD-ului, oriacare ar fi el, o va ” Da in BARA „, EXACT ca ANALFABETA, Paviana cu Mantie=CTP, Viorica Dancila, ex. prim-miniSTREASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax