Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

PSD-iștilor din Alba li se pare prea mare investiția în zona de agrement de la Bazinul Olimpic din Alba Iulia

Publicat


dirzu zdrancUna dintre cele mai importante investiţii ale Primăriei Alba Iulia, dedicată locuitorilor care vor să se relaxeze şi să aibă un complex pentru activităţi sportive de vară, Baza de Agrement de lângă Bazinul Olimpic, a intrat „în vizorul” reprezentanţilor PSD Alba.

Prezent joi la o conferință de presă, consilierul local PSD Daniel Zdrânc s-a arătat nemulțumit de investiția privind construirea Bazei Sportive şi de Agrement din spatele Bazinului Olimpic.

Potrivit acestuia, investiția are un preț exorbitant, este plasată într-o locație cu trafic intens iar ideea de zonă de relaxare ”parcă nu prinde”.

”În primul rând, părerea mea este că este o idee bună, dar prețul este exorbitant. Se creează doar opt locuri de muncă la o investiție de șase milioane de euro, iar în plus, intrarea se va face cu plată”, a declarat Daniel Zdrânc.

Citește și BAZA de AGREMENT de lângă Bazinul Olimpic din Alba Iulia va costa aproape 6 milioane de euro. Lucrările vor dura 16 luni

Potrivit consilierului local, se va crea o zonă de relaxare într-o intersecție circulată intens, iar zona de la Schit va trece ”pe linie moartă”.

”Vom crea o zonă de relaxare într-o intersecție circulată intens, cu trafic greu dinspre și înspre Munții Apuseni, localizată în spatele unui supermarket, într-o zonă lipsită de verdeață. Prin această investiție se trece pe linie moartă fostul ștrand de la Schit, care era poziționat într-o zonă împădurită, localizat bine și cu teren aferent suficient. Se mai poate lucra la proiectul respectiv și nu cred că zona de la Schit trebuie eliminată”, a transmis Zdrânc.

Totodată, deputatul PSD Ioan Dîrzu, prezent și el la conferința de presă, a susținut că proiectul ar putea veni din partea unor oameni de afaceri.

”Parcă proiectul respectiv nu provine din Primăria Alba Iulia sau la inițiativa Consiliului Local. Cred că vine din partea unor oameni de afaceri, eventual furnizori de diverse materiale în investiția care se dorește. Așa mi se pare mie, văzând-o oarecum colaterală”, a precizat deputatul PSD Ioan Dîrzu.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. .

    joi, 25.06.2015 la 14:40

    Auzi la astia: locuri de munca. Da’ ce naiba se face acolo? O fabrica? E zona de agrement, bai natafletilor! AVEM NEVOIE de o zona de agrement!!! Psd-istii sunt obisnuiti cu pomeni, asa ca nu ma surprinde declaratia.

  2. Cris

    joi, 25.06.2015 la 15:16

    Subscriu comentariului tau, „.” Ai dreptate. Ce zici, daca era de pomana, tot n-ar fi comentat PSD-istii astia?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Prima seară de concert la Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine” Alba Iulia. Programul de astăzi

Publicat

Sâmbătă seara, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia s-a desfășurat concursul de compoziție și interpretare la Festivalul Național de Muzică Folk „Ziua de Mâine”, ediția a XV-a, dar și primul concert al evenimentului. Secțiunea de concurs are ca scop lansarea tinerelor talente în muzica folk. S-au putut înscrie concurenți cu vârsta […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

LEONIDE 2019: Ploaie de stele pe cerul României. Alte fenomene astronomice în acest an

Publicat

Un eveniment astronomic interesant se produce în noaptea de duminică spre luni. Se va putea observa o ploaie de meteori din constelaţia Leo, care va atinge apogeul în 18 noiembrie. În această săptămână, Pământul trece prin traiectoria prafului cosmic lăsat în urmă de cometa Tempel-Tuttle. Leonidele, au un an de vârf ciclic la fiecare 33 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Românii pierd opt luni din viață din cauza poluării. Care este media europeană

Publicat

Românii pierd opt luni din viață din cauza poluării, în condițiile în care media din Uniunea Europeană este de 5,7 luni. Românii, alături de maghiari și polonezi, sunt cei mai afectaţi dintre europeni de particulele nocive din aer. Calculul este făcut de oameni de ştiinţă din toată lumea, într-un raport care evaluează impactul schimbărilor climatice […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Modernizarea clădirii vechi a Liceului de Arte din Alba Iulia. Primăria cumpără serviciile de proiectare și execuție a lucrării

Publicat

liceul de arte

Primăria Alba Iulia a demarat procedura de achiziție a serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare a clădirii vechi a Liceului de Arte ”Regina Maria”. Investiția este de peste 400.000 de lei. Este vorba despre clădirea în care funcționează acum clasele zero și I-IV, pe un teren de 742 mp. Vezi O clădire […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate