Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD, lăsat fără bani de Autoritatea Electorală Permanentă. De ce nu va primi rambursare pentru campania de la europarlamentare

Publicat

psd

Partidul Social Democrat (PSD) nu va primi niciun leu rambursare pentru campania la europarlamentare. Potrivit Radio Europa Liberă, decizia aparține Autorității Electorale Permanente (AEP), care ar fi luat această hotărâre pentru că social democrații ar fi transmis documenete cu semnătura fostului trezorier, Mircea Drăghici care este trimis în judecată de procurorii DNA pentru delapidarea subvenției partidului.

Social-democrații ar fi cerut rambursarea a 3,48 milioane de lei, iar la începutul săptămânii viitoare vor depune o contestație la decizia AEP.

Se pare că pe cererea de rambursare, cel puțin așa a considerat Autoritatea Electorală Permanentă, că una din cele două semnături nu era validă, respectiv cea a fostului trezorier, Mircea Drăghici. Dânsul, în acel moment era titular, deși își dăduse demisia verbală, până la alegerea mea pe 3 iulie. Dânșii ar fi trebuit să mai ceară niște lămuriri suplimentare, au cerut, le-am transmis și nu au mai luat în considerare nimic. Nu este nicio problemă, probabil este doar o problemă de timp, vom face contestație, luni se depune și rezolvăm problema”, a spus trezorierul PSD, Ștefan Mihu, pentru Europa Liberă.

sursa: romania.europaliberă.org

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax