Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD nu vrea alianță cu PNL. Marcel Ciolacu: Singura soluție, alegeri anticipate în 2022. Până atunci guvern de tehnocrați

Publicat

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că cea mai bună soluție pentru ca România să iasă din criza politică cauzată de căderea Guvernului Cîțu, sunt alegerile anticipate. 

Acesta a mai precizat că exclude susținerea liberalilor într-un guvern minoritar și nu crede nici în refacerea coaliției de guvernare în formula cu PNL și USR.

Declarațiile au fost făcute de Ciolacu, într-o emisiune marți seara, la digi24.ro.

Este exclus ca PSD să susțină un guvern minoritar PNL. Nu înțelegem nici logica și credem că nici românii nu-și doresc acest lucru”, a declarat Marcel Ciolacu marți seară, la Digi24.

El a mai spus că aceasta este a patra „criză majoră” determinată de președintele Klaus Iohannis după alegerile parlamentare și crede că, chiar dacă se vor împăca, PNL și USR nu vor mai putea forma un „guvern funcțional”. În opinia lui, cele două partide „s-au unit pentru funcții”, în vreme ce viața românilor este din ce în ce mai grea: „Stăm pe o bombă socială”.

Soluția propusă de Marcel Ciolacu rămâne alegeri anticipate la anul, iar până atunci un guvern de tehnocrați: „Un guvern de specialiști să depășim această perioadă și apoi ne întoarcem la popor. Nu suntem nici prima, nici ultima țară europeană care face alegeri anticipate”.

El a insistat că PSD a facut „ceea ce trebuie” prin depunerea moțiunii: „Acest guvern incompetent, cinic, arogant a trebut să plece”.

sursă: digi24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Scărtz

    miercuri, 06.10.2021 at 17:11

    Sa se fi saturat ROMANII de guvernari săsesți și unģuresti ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax