Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD Sebeș are o nouă echipă de conducere. Rezultatul votului după alegerile din cadrul organizației

Publicat

PSD Sebeș are un nou președinte și o nouă echipă de conducere, a anunțat liderul partidului la nivel județean, Corneliu Mureșan.

În funcția de președinte PSD Sebeș a fost ales Vasile Spătariu. Au votat peste 250 de social-democrați care au participat la Adunarea Generală a organizației PSD Sebeș.

”În noua structură de conducere, Vasile Spătariu are susținerea fostului președinte Radu Cristian și împreună vor continua să facă opoziție serioasă în Sebeș, luptând pentru drepturile cetățenilor din municipiu. Îi felicit pe colegii mei pentru maturitatea politică și le doresc mult succes!

Municipiul Sebeș a cunoscut o perioadă de dezvoltare importantă sub conducerea unei administrații social-democrate.

Cu sprijinul unui guvern condus de un premier al PSD, s-au pus bazele zonei industriale care cuprinde importante companii ce asigură locuri de muncă și contribuție la bugetul local. De asemenea, în timpul guvernării PSD, s-a început și finalizat construcția autostrăzii care a transformat Sebeșul într-un important pol de dezvoltare economică”, a transmis Corneliu Mureșan, pe pagina sa de Facebook.

Conferința de alegeri a PSD Sebeș s-a desfășurat luni, 5 august la Centrul Cultural „Lucian Blaga” din municipiu. Au participat peste 250 de delegați.

foto: Corneliu Mureșan/Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 06.08.2024 at 09:59

    Tot nu înţeleg. Dacă a avut Sebeşul aşa dezvoltare nemipomenită sub conducerea PSD, cum de aţi pierdut alegerile ? La asta trebuie răspuns.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate