Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PSD și-a lansat candidații pentru cinci comune din județul Alba. Cine sunt și ce planuri au în localităţile Mihalț, Ohaba, Pianu, Galda și Săliștea

Publicat

IMG_4989 PSD Alba continuă să își prezinte candidații pentru alegerile locale din 5 iunie. Joi au fost confirmați cei care vizează funcţiile de primari la comunele Mihalț, Ohaba, Pianu, Galda și Săliștea.

În conferința de presă a PSD Alba au fost prezentaţi, joi, cinci candidați pentru alegerile locale.

Actualul viceprimar al comunei Ohaba, Adrian Mihălțan, vrea prima funcţie din primăria localităţii. Are 27 de ani şi este tehnician IT. Acesta a pierdut alegerile din 2012 la o diferență de 15 voturi, potrivit președintelui PSD Alba, Ioan Dîzru.

Adrian Mihălțan spune că își dorește să candideze pentru că din funcția pe care o deține a ajuns să cunoască problemele cetățenilor.

Susţine că are mai multe idei pentru mandatul său de 4 ani, majoritatea legate de infrastructură, drumuri comunale și rigole. Una dintre problemele locale ar fi lipsa mijloacelor de transport şi va încerca să o rezolve.

La comuna Galda de Jos, PSD l-a ales pe Ioan Burnete, subofițer în rezervă.

„În cei patru ani vreau să fac sală de sport, să finalizez rețeaua de apă și canalizare în Benic, construirea unor capele în satele aparținătoare și asfaltarea drumurilor în Benic și Cetea, stații de autobuz”, a declarat Ioan Burnete.

Un alt ofițer în rezervă a fost propus și pentru comuna Săliștea. Viorel Ioan spune că vrea să creeze 100 de locuri de muncă, drum spre Schitul Afteia, dar și mai multe puncte de atracție pentru tineri.

Pentru comuna Mihalț a fost propus Nicolae Florea, de meserie maistru. Și el a candidat în urmă cu patru ani, însă a pierdut.

Acesta spune că vrea să aducă modificări în comună care să fie vizibile încă din primul an de mandat.

Nicolae Florea vrea facă un drum care să lege comuna Mihalț de Totoi, să redeschidă târgul din comună, un teren sintetic pentru tineri, două puncte sanitare și nu în ultimul rând să curețe pășunile.

Alin Alion (37 de ani), de profesie economist, a fost validat pentru a candida la Primăria comunei Pianu. Și el vrea să rezolve problemele legate de infrastructură, dar propune și înființarea unui birou de informare privind accesarea fondurilor europene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. catalin

    joi, 07.04.2016 at 17:25

    Mult succes tuturor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax