Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PSD și USR PLUS se reclamă reciproc la Biroul Electoral Alba. Beniamin Todosiu a cerut înlăturarea unor articole din presă

Publicat

Lupta electorală dintre USR PLUS și PSD a ajuns și la faza reclamațiilor la Biroul Electoral de Circumscripție Alba. 

PSD Alba l-a reclamat pe co-președintele Alianței USR PLUS Alba, Beniamin Todosiu, la Biroul Electoral pentru că acesta ar fi participat la campania electorală în afara localității de domiciliu, ”încălcând astfel măsurile dispuse în cazul carantinei zonate” care a fost instituită în Alba Iulia.

Biroul a motivat că nu are competențe pentru a dispune măsuri în acest caz și a decis să trimită sesizarea Inspectoratului Județean de Poliție Alba.

De cealaltă parte, la o zi distanță, Todosiu (candidat la Camera Deputaților) a reclamat o ”tentativă de intimidare din partea PSD a candidaților USR PLUS. Acesta a solicitat Biroului Electoral să oblige PSD Alba să retragă din presa scrisă o serie de articole pe care le-a considerat ”denigratoare”.

Biroul Electoral de Circumscripție Alba a respins sesizarea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax