Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

PSD vrea să adune companiile energetice de stat într-una singură. MEGA-MIX energetic cu gaze, cărbune, energie verde și nucleară

Publicat

sursa foto: pixabay.com

Liderul PSD Marcel Ciolacu a emis duminică ideea unei companii energetice naționale, care să producă energie dintr-un mix de surse și care să poată asigura într-un interval de 3 – 5 ani independența energetică a României.

Ciolacu spune că traversăm o criză mondială a energiei, care a fost gestionată mai prost în România. „Cred că e momentul, cu o asemenea forță politică, să creăm o companie serioasă, care să producă și verde și nuclear și pe cărbuni și gaze, o companie națională astfel încât în trei, maxim cinci ani România să fie independentă energetic”, a declarat Ciolacu la Antena 3.

Liderul PSD a precizat că la ședința de luni a coaliției sunt doi invitați, ministrul Energiei, care să lămurească situația stocurilor, precum și ministrul Finanțelor.

Ciolacu spune că mixul de energie verde și producție pe cărbune este o abordarea corectă, sugerată de specialiști.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax