Connect with us
Publicitate

POLITICA

Publicitate electorală: Alba vrea un tur doi fără PSD

Publicat

USR Alba a terminat cu succes ultimule acțiuni de campanie electorală de la Cugir, Sebeș și Teiuș.

Numărul membrilor USR Alba s-a dublat de la campania pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Foarte mulți simpatizanți s-au înscris în partid fiind convinși că USR este singurul partid care poate să reformeze întreaga clasă politică. Astfel, echipele de campanie USR au dus mesajul lui Dan Barna în toate localitățile din județul Alba. Pentru prima dată după Revoluție putem avea un tur doi fără PSD.

„Fără Dăncilă, fără Dîrzu, fără Breaz, fără toți PSD-iștii din Alba putem construi un județ prosper și cu adevărat european. Fără legi date în favoarea corupțiilor! Fără pensii speciale! Fără incompetenți în politică! Votați Dan Barna, singurul candidat care nu a lucrat la stat. Votați un om nou în politică!” ne-a transmis Beniamin Todosiu președintele USR Alba.

Pentru Ionel Oltean, coordonatorul județean al campaniei electorale USR, întâlnirea cu electoratul din toate comunitățile din județ a însemnat reafirmarea optimismului că USR poate reforma actuala clasa politică, iar PSD, partidul care a condus cel mai mult această țară, va fi aspru pedepsit la vot în 10 noiembrie pentru toate nedreptățile pe care le-au făcut în ultimii ani.

„Suntem încrezători că după 30 de ani vom avea o Românie fără PSD în turul doi. Mulțumesc tuturor filialelor de pe întreg teritoriul județului , pentru efortul depus pentru a convinge cetățenii că suntem singura alternativă viabilă pentru însănătoșirea României, iar DAN BARNA , sibianul cu rădăcini în județul nostru, este omul care ne poate reda dreptul să fim FERICITI ÎN ROMANIA.”, a declarat Ionel Oltean.

Dan Barna, la Alba Iulia: Un tur doi fără PSD este despre o Românie care reușește să lase în urmă coșmarurile trecutului.

Candidatul Alianței USR PLUS Dan Barna a fost prezent zilele trecute și în județul Alba. A discutat cu cetățenii din Aiud, Alba Iulia și a vizitat lotul 1 al autostrăzii Sebeș –Turda. Pe șantierul autostrăzii, Dan Barna s-a convins la fața locului că ministrul PSD al Transporturilor a mințit constant referitor la faptul că acest tronson va fi dat în folosință în acest an. De fapt, realitatea este că nu va fi finalizat în acest an și sunt șanse reduse să se termine chiar și la anul viitor. Un tur doi la alegerile prezidențiale fără PSD ar arăta faptul că românii știu să-i sancționeze prin vot pe cei care au făcut cel mai mare rău țării în ultimii 30 de ani.

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 31190011

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax