Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pugilistul albaiulian Andrei Potra a CÂȘTIGAT „Centura Daneșului”. A învins după trei reprize prin decizie unanimă

Publicat

Andrei Potra, legitimat la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, a câștigat, duminică, ”Centura Daneșului” la box, după ce l-a învins, la puncte, pe adversarul său Ionuț Hârjanu, prin decizie unanimă a arbitrilor.

Andrei Potra are 17 ani, a boxat la categoria 69 de kilograme și este elev al Colegiului Național ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

”A fost un meci deosebit, un meci echilibrat, cel mai bun din toată gala, dar câștigat prin decizie unanimă a arbitrilor. Andrei Potra e un elev foarte bun la învățătură, cu un caracter deosebit. A învins prin gândirea sa. Putem zice că meciul a fost câștigat cu capul”, a spus antrenorul său, Nicolae Paștiu.

Profesorul Nicolae Paștiu dorește să transmită mulțumiri reprezentanților Clubului Sportiv Unirea, Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul”, dar și preparatorului fizic Lucian Nicolescu. Meciul a avut trei reprize a câte trei minute fiecare.

La turneul de box ”Centura Daneșului”, organizat în localitatea Daneș din județul Mureș, au mai fost invitați reprezentanți ai opt cluburi din țară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax