Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Punct de lucru SMURD, deschis începând de sâmbătă la Domeniul schiabil Șureanu

Publicat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, împreună cu UPU – SMURD vor operaționaliza începând de sâmbătă, 13 ianuarie și până la sfârșitul sezonului de schi (în funcție de condițiile meteo și afluxul de turiști), un nou punct de lucru SMURD, deschis temporar la Domeniul schiabil Șureanu – Munții Sebeșului.

La fața locului va fi dislocată o ambulanță SMURD cu trei paramedici care vor acționa în cooperare cu echipajele IJJ sau Salvamont prezente în zonă.

„Cazuistica ultimilor ani precum și zecile de pacienți care au beneficiat de prim ajutor medical prompt ne-a demonstrat necesitatea înființării acestui Punctul de Lucru SMURD.

Scopul acestuia este de reducere a timpul de răspuns în situații de urgență medicală dat fiind faptul ca Domeniul schiabil Șureanu este o zonă greu accesibilă”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax