Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Punct de lucru SMURD, deschis începând de vineri, la Domeniul Schiabil Șureanu

Publicat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba împreună cu UPU – SMURD vor operaționaliza începând de vineri, 31 decembrie și până la sfârșitul sezonului de schi (în funcție de condițiile meteo și afluxul de turiști), un nou punct de lucru SMURD, deschis temporar la Domeniul schiabil Șureanu – Munții Sebeșului.

Potrivit ISU Alba, la fața locului va fi dislocată o ambulanță SMURD cu trei paramedici care vor acționa în cooperare cu echipajele Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba sau Salvamont Alba prezente în zonă.

„Cazuistica ultimilor ani precum și zecile de pacienți care au beneficiat de prim ajutor medical prompt ne-a demonstrat necesitatea înființării acestui Punctul de Lucru SMURD. Mulțumim pentru sprijnul logistic acordat de către Consiliul Județean Alba și Instituția Prefectului”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax