Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Punct de lucru temporar al pompierilor militari în Cetatea Alba Carolina, în anul Centenarului Marii Uniri

Publicat

cetatea alba carolina drona

Un punct de lucru temporar al pompierilor militari din cadrul Detașamentului de pompieri Alba Iulia a fost înființat în Cetatea Alba Carolina, în incinta Batalionului 136 Geniu Apulum.

Cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, în municipiul Alba Iulia vor fi organizate mai multe manifestări cultural – artistice, sportive, religioase, etc. la care se asteaptă participarea unui număr mare de cetățeni/turiști din toate colțurile lumii.

Potrivit ISU Alba, pentru creșterea gradului de siguranță al populației s-a efectuat o analiză la nivelul municipiului Alba Iulia, în care au fost identificate ca tipuri de risc în zona cu aflux mare de persoane/turiști – incendiile și temperaturile extreme (canicula), ca misiuni – stingerea incendiilor și asistență medicală de urgență și reducerea timpilor operativi de intervenție.

În urma analizei, s-a hotărât înființarea în Cetatea Alba Carolina – în incinta Batalionului 136 Geniu Apulum a unui Punct de Lucru temporar al pompierilor militari din cadrul Detașamentului de pompieri Alba Iulia, unde va fi dislocată o autospecială complexă de intervenție, care va asigura cu promptitudine intervențiile din zona Cetății Alba Carolina.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax