Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Punct de lucru temporar SMURD, la Șureanu. CJSU Alba a decis asigurarea unei construcții, pe durata sezonului 2020-2021

Publicat

smurd

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Alba a decis marți asigurarea unei construcții ușoare pentru ISU Alba, în vederea deschiderii unui punct de lucru temporar SMURD, în zona Domeniului Schiabil „Poarta Raiului” din Munții Șureanu, pe durata sezonului de schi 2020 – 2021, având în vedere afluxul de turiști înregistrat în fiecare an, precum și contextul epidemiologic actual determinat de noul coronavirus SARS-COV-2.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, convocat în ședință extraordinară în data de 22.12.2020,

HOTĂRĂŞTE:

Art.1. Asigurarea prin intermediul Instituției Prefectului – Județul Alba a unei construcții ușoare din elemente modulate, acordată ca ajutoar umanitar intern de urgență în baza H.G. nr. 614/31.07.2020, pentru Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „UNIREA” în vederea operaționalizării unui Punct de Lucru Temporar SMURD, în zona Domeniului Schiabil „Poarta Raiului” din Munții Sureanu, pe durata sezonului de schi 2020-2021.

Art.2. Transportul și amplasarea construcției ușoare din elemente modulate se va realiza cu sprijinul Consiliului Județean Alba.

Art.3. Prezenta hotărâre se transmite la Ministerul Afacerilor Interne – Direcția Generală pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului și la U.A.T. Comuna Șugag, de către Instituția Prefectului – Județul Alba, respectiv la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă și la Departamentul pentru Situații de Urgență de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al judeţului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax