Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Punct de referinţă în industria oraşului Blaj. 25 de milioane de piese achiziţionate de Bosch Automotive de la IAMU SA (P)

Publicat

Contribuţia companiilor la dezvoltarea unui oraş este extrem de importantă, iar beneficiile sunt şi mai multe atunci când acestea se află într-un strâns parteneriat. Colaborarea aduce întotdeauna prosperitate, iar acest lucru este valabil și la Blaj.

Compania Bosch şi IAMU SA au început să lucreze împreună încă din 1994, când aceasta din urmă livra piese către Bosch în Germania.

Relaţia de afaceri foarte bună, bazată pe încredere, a fost un factor important în decizia de a alege oraşul Blaj ca locaţie pentru construcția unei fabrici Bosch.

Astfel, încă de la începutul producţiei în fabrica Bosch de la Blaj, IAMU SA a fost furnizor de piese pentru sectorul tehnologiei industriale.

Punctul de referinţă al parteneriatului, pragul de 25 de milioane de piese achiziţionate de fabrica Bosch din Blaj a fost recent celebrat de către cele două companii.

Este vorba de 25 de milioane de sănii folosite în domeniul tehnicii mişcării liniare.

Dincolo de cifra impresionantă, vorbim despre un punct de referinţă care marcheză colaborarea dintre două companii care au acceaşi viziune despre cum să dezvolţi o afacere.

O colaborare merge excelent atunci când totul funcţioneză perfect. Atunci totul e mai ușor. A lucra, însă, împreună atunci când e greu, reprezintă adevăratul test al succesului unui parteneriat, iar Bosch Automotive şi IAMU SA din Blaj deţin această reţetă a succesului.

Bosch a dezvoltat în oraşul Blaj o infrastructură de business benefică pentru toată piaţa locală, un catalizator de bunăstare pe plan economic şi social.

Bosch Automotive îşi doreşte să continue această colaborare în următorii ani, iar numărul de piese de calitate furnizate de IAMU SA companiei Bosch, să atingă multe alte valori de referinţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax