Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Puncte de lucru la Cîmpeni şi Aiud pentru eliberarea paşapoartelor. Actele pot fi ridicate din luna mai. Vezi programul de lucru

Publicat

În cursul acestei luni, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple va deschide puncte de lucru în Cîmpeni şi Aiud.

„Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor intenţionăm să urmăm o procedură similară anului trecut, când am deschis puncte de lucru în teritoriu şi care s-au dovedit a fi de real folos. Punctele de lucru reprezintă sistemul de intermediere a relaţiei dintre solicitanţii de paşapoarte, pe de o parte şi autorităţile publice competente să le emită, pe de altă parte. Rolul autorităţilor este de a facilita accesul persoanelor la serviciile publice corespunzătoare, în special a cetăţenilor care au domiciliul în afara municipiului Alba Iulia, pentru a evita deplasarea acestora în municipiul reşedinţă de judeţ, în vederea solicitării eliberării documentelor de călătorie”, a declarat prefectul Gheorghe Feneşer.

Funcţionarea punctelor de lucru are ca scop creşterea calităţii serviciilor publice oferite cetăţenilor, destinate emiterii paşapoartelor simple electronice.

Programul de lucru cu publicul la punctele mobile este următorul:

Cîmpeni – începând cu data de 15 mai 2014, bilunar, între orele 10.00 – 14.00;

Aiud – începând cu data de 22 mai, bilunar, între orele 10.00 – 14.00;

Pentru cetățenii care doresc să-şi petreacă concediul din sezonul estival în afara ţării, este recomandat să solicite din timp eliberarea documentelor de călătorie, pentru a evita aglomerarea la ghişeele serviciului.

Pentru mai multe informaţii, cetăţenii pot suna la nr. de tel. 0258/810.640, între orele 8.30 – 16.30, de luni până vineri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax