Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Purtarea măștii de protecție devine obligatorie de la 1 august, în zonele de promenadă din toate stațiunile din Constanța

Publicat

Purtarea măștii de protecție devine obligatorie de la 1 august în zonele de promenadă din toate stațiunile din Constanța, între orele 18-24, a decis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Programul teraselor și cluburilor rămâne neschimbat deocamdată, potrivit G4Media.

Prefectul județului Constanța, George Niculescu, a anunțat deciziile luate joi de Comitetul pentru Situații de Urgență, precizând că acestea au fost adoptate în unanimitate și că au fost propuse de direcția de sănătate publică și de inspectoratul județean de poliție.

Astfel, de la 1 august, masca de protecție este obligatorie în județul Constanța în spațiile deschise în care se formează aglomerări: piețe, oboare, târguri, curțile exterioare lăcașelor de cult, peroanele gărilor, stațiile de autobuz.

Prefectul a precizat că, de asemenea, este obligatorie purtarea măștii de protecție în zonele de promenadă în toate stațiunile din județul Constanța, în intervalul orar 18-24.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax