Connect with us
Publicitate

CUGIR

Purtarea măștilor de protecție, OBLIGATORIE la Cugir din 1 Mai, în spațiile publice închise și în mijloacele de transport public

Publicat

Începând din data de 1 Mai,  la Cugir este obligatorie purtarea măștii de protecție în spațiile publice închise și în mijloacele de transport public. Decizia a fost luată de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență Cugir (CLSU), întrunit în ședință extraordinară în 29 aprilie.

Potrivit Hotărârii Nr. 9 adoptată de către CLSU Cugir, pe teritoriul administrativ al orașului Cugir se instituie obligativitatea persoanelor de a-și acoperi fața (nas, gură) cu mască sanitară de protecție sau mască improvizată sau alte materiale de protecție (eșarfă, batic), de unică folosință sau reutilizabilă, în mijloacele de transport public și în spațiile închise ale structurilor publice sau private în care se desfășoară activități sociale, comerciale, de prestări servicii sau relații cu publicul.

Agenții economici de pe raza UAT Cugir cu activități industriale de producție își vor adopta propriile măsuri de reducere a riscului epidemiologic de transmitere a virusului SARS Cov2 pentru spațiile proprii de birouri și/sau hale industriale unde își desfășoară activitatea.

Purtarea măștilor de protecție în spațiile publice închise și în mijloacele de transport public va fi obligatorie până la sfârșitul Stării de Urgență și este o măsură prin care se urmărește reducerea riscului epidemiologic de transmitere a virusului SARS Cov2 pe teritoriul administrativ al orașului Cugir.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate