Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Puşcărie”, eliberat de procurori, în cazul agresiunii asupra celor 5 tineri din Ighiu. Acesta are interdicţie de a părăsi ţara

Publicat

Teodor Victor Şchiop, agent de pază la firma „Scutul Negru” şi inculpat în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” a fost eliberat de procurori, în cazul de agresiune asupra celor 5 tineri din Ighiu. Oamenii legii au luat doar măsura ca acesta şi celălalt bărbat implicat în cazul respectiv să nu părăsească ţara, nefiind acceptată propunerea poliţiştilor de a dispune cercetarea în stare de arest preventiv. Astfel, după expirarea celor 24 de ore de reţinere, cei doi au fost eliberaţi din arestul IPJ.

Reamintim că Şchiop, poreclit „Puşcărie” a obţinut eliberarea, în luna octombrie şi în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, în care a fost arestat preventiv.

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de 4 spre 5 decembrie, doi agenţi ai unei firme de pază şi protecţie au profitat de calitatea pe care o aveau pentru a lovi şi înjura un grup de tineri, într-ul local din Alba Iulia. Unul dintre aceştia este Teodor Şchiop, poreclit „Puşcărie”, acuzat de implicare în dosarul grupării infracţionale acuzate de trafic de persoane, trafic de minori, şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere, proxenetism, prostituţie, numit „Prostituate pentru VIP-uri”.

Proaspăt eliberat din arest, Puşcărie a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii au respins solicitarea, dispunând măsura de a nu părăsi ţara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alex

    miercuri, 07.12.2011 at 18:23

    cum o firma de paza angajeaza un infractor? scutul negru? o singura firma de paza recunosc in romania si o iau ca atare: BGS.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax