Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Puşcărie”, înapoi la puşcărie. Unul dintre inculpaţii din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” s-a întors în arest

Publicat

Unul dintre inculpaţii din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” nu poate sta departe de arestul IPJ. După ce a obţinut eliberarea, în luna octombrie, Teodor Victor Şchiop, poreclit „Puşcărie” s-a întors, marţi, după gratii. În calitate de agent de pază al firmei „Scutul Negru”, acesta a agresat 5 tineri din Ighiu.

IPJ Alba a emis un comunicat de presă prin care anunţa că, în noaptea de 4 spre 5 decembrie, doi agenţi ai unei firme de pază şi protecţie au profitat de calitatea pe care o aveau pentru a lovi şi înjura un grup de tineri. În spatele iniţialelor S.T.V. se ascundea nimeni altul decât temutul infractor Teodor Victor Şchiop, poreclit de cunoscuţi „Puşcărie”, unul dintre membrii grupării infracţionale acuzate de trafic de persoane, trafic de minori, şantaj, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere, proxenetism, prostituţie, în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”.

Proaspăt eliberat din arest, Puşcărie s-a întors repede la vechile obiceiuri şi şi-a reluat şi locul de muncă la firma clujeană „Scutul Negru”. Imprudenţele bărbatului l-au trimis însă înapoi după gratii. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, împreună cu o altă persoană şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba în această cauză:

„La data de 05.12.2011, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţei Municipiului Alba Iulia au continuat cercetările în cazul unui eveniment produs în noaptea de 04/05.12.2011, în incinta unui local public din municipiul Alba Iulia, în timpul căruia 5 persoane au fost agresate de către doi agenţi, angajaţi ai unei societăţi care asigură paza localului respectiv.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în noaptea de 04/05.2011, agenţii de pază au fost solicitaţi de către personalul localului pentru a interveni întrucât, între mai multe persoane aflate în incinta localului avea loc o discuţie contradictorie.

La intervenţia acestora, când deja conflictul se încheiase, o parte dintre persoanele aflate în local au fost evacuate iar 5 tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, toţi din comuna Ighiu, au fost reţinuţi înăuntru unde au fost agresaţi de către cei doi agenţi de pază şi unde le-au fost adresate injurii.

Cei doi agenţi de pază, S.T.V., de 38 de ani şi S.I.G., de 23 de ani, sunt cercetaţi penal sub aspectul comiterii infracţiunilor ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice şi lovire sau alte violenţe, faţă de aceştia fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore urmând ca în cursul zilei de azi, 06.12.2011, aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax