Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Puștiul din reclama Transavia „Zboară puiule, zboară!” face senzație la Australian Open

Publicat

filip jianu

Nu prea există oameni care să nu-și amintească de celebra reclamă a companiei Transavia, cu mesajul „Zboară puiule, zboară”. Dacă nu a reușit să-l facă pe pui să zboare, puștiul din reclamă a prins chiar el aripi, însă în lumea tenisului și a „zburat” direct în sferturile de finală la simplu și în semifinale la dublu, în proba de juniori de la Melbourne. 

Este vorba despre Filip Jianu. Adolescentul de 17 ani este o mare speranță a tenisului mondial, iar organizatorii Australian Open l-au desemnat favoritul numărul 4 la simplu și favoritul numarul 2 la dublu, acolo unde face pereche cu Nicolas Alvarez Varona. 

Filip Jianu nu e un nume cunoscut în tenis, ci mai degrabă dintr-un clip publicitar extrem de popular, în urmă cu 14 ani. El este micuțul a cărui replică dintr-un clip publicitar la o companie din industria cărnii era „Zboară puiule, zboară!”. 

Totuși, el nu a rămas în aceasta industrie și a făcut înot și tenis. Datorită talentului de care a dat dovadă, el a primit un contract din partea uneia dintre cele mai mari companii de management din lume și a avut posibilitatea de a se antrena la academia lui Nick Bollatteri din SUA. 

Transavia, compania în a cărui reclamă a apărut, la vârsta de 3 ani, îl felicită pentru realizări.

„Mulțumim Filip Jianu pentru versiunea 2019 „Zboară puiule, zboară!!!

Echipa Transavia. Well Made in Romania te felicită pentru realizarea de excepție de la Australian Open și vom urmări cu interes activitatea ta sportivă! Pasiunea și eforturile tale ne motivează pe toți în drumul spre performanța adevărată!”, a scris compania pe pagina de facebook.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax