Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Puștiul din reclama Transavia „Zboară puiule, zboară!” face senzație la Australian Open

Publicat

filip jianu

Nu prea există oameni care să nu-și amintească de celebra reclamă a companiei Transavia, cu mesajul „Zboară puiule, zboară”. Dacă nu a reușit să-l facă pe pui să zboare, puștiul din reclamă a prins chiar el aripi, însă în lumea tenisului și a „zburat” direct în sferturile de finală la simplu și în semifinale la dublu, în proba de juniori de la Melbourne. 

Este vorba despre Filip Jianu. Adolescentul de 17 ani este o mare speranță a tenisului mondial, iar organizatorii Australian Open l-au desemnat favoritul numărul 4 la simplu și favoritul numarul 2 la dublu, acolo unde face pereche cu Nicolas Alvarez Varona. 

Filip Jianu nu e un nume cunoscut în tenis, ci mai degrabă dintr-un clip publicitar extrem de popular, în urmă cu 14 ani. El este micuțul a cărui replică dintr-un clip publicitar la o companie din industria cărnii era „Zboară puiule, zboară!”. 

Totuși, el nu a rămas în aceasta industrie și a făcut înot și tenis. Datorită talentului de care a dat dovadă, el a primit un contract din partea uneia dintre cele mai mari companii de management din lume și a avut posibilitatea de a se antrena la academia lui Nick Bollatteri din SUA. 

Transavia, compania în a cărui reclamă a apărut, la vârsta de 3 ani, îl felicită pentru realizări.

„Mulțumim Filip Jianu pentru versiunea 2019 „Zboară puiule, zboară!!!

Echipa Transavia. Well Made in Romania te felicită pentru realizarea de excepție de la Australian Open și vom urmări cu interes activitatea ta sportivă! Pasiunea și eforturile tale ne motivează pe toți în drumul spre performanța adevărată!”, a scris compania pe pagina de facebook.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Personalul medico-sanitar s-ar putea pensiona la cerere, fără penalități. PROIECT, la Senat

Publicat

Personalul medico-sanitar s-ar putea pensiona la cerere, fără penalități, potrivit unui proiect legislativ înregistrat la Senat. Parlamentarii propun încadrarea activității desfășurate de către categoriile de personal medico-sanitar, inclusiv de persoanele care efectuează gărzi peste programul normal de lucru, în locurile de muncă în condiții speciale. Propunerea legislativă pentru completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 15 jandarmi din Alba au participat la o acțiune de împădurire, în localitatea Bucium din Munții Apuseni

Publicat

jandarmi impaduriri

15 jandarmi din județul Alba au participat sâmbătă la o acțiune de împădurire în Munții Apuseni. Peste 6.000 de puieți dintre care 4.000 de molizi, 1.000 de brazi, 1.000 de larice au fost plantați sâmbătă pe o suprafață de peste 16.000,00 m² în cadrul acțiunii de împădurire organizată de un producător de bere. „<Pădurea este […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Medalie de bronz pentru plt. maj. Mihai Avram de la ISU Alba, la Campionatul Național de Unifight al MAI

Publicat

unifight collage

Plt. maj. Mihai Avram din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba a obținut medalia de bronz la Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne, la categoria 100 kilograme. În perioada 16-19 aprilie 2019, în localitatea Buziaș, județul Timiș s-a desfășurat Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne. La această competiție au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Romano-catolicii și reformații sărbătoresc la acest sfârșit de săptămână Paștele. Câți sunt și ce obiceiuri speciale au

Publicat

În acest sfârșit de săptămână, mai mult de un milion și jumătate de catolici și reformați sărbătoresc Paștele. Majoritatea acestora sunt în Transilvania, zona din România unde se întâlnesc toate marile confesiuni creștine. Un număr destul de mare de catolici sunt însă și în Bacău și Neamț. Comunitățile catolice și reformate se pregătesc pentru Înviere, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate