Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Puț de apă în Baza Sportivă Arini din Sebeș. Va asigura irigarea terenurilor de fotbal și udarea plantelor și arborilor din oraș

Publicat

În Baza Sportivă Arini din Sebeș se va executa forarea unui puț de apă, printr-o investiție de aproximativ 16.500 de euro.

Apa din pânza freatică va asigura irigarea terenurilor de fotbal din incinta bazei dar și necesarul de apă pentru udarea plantelor și arborilor plantați pe raza municipiului. 

Serviciul de Administrare a Patrimoniului Sebeș a achiziționat, la jumătatea lunii iunie, lucrări de forare a unui puț de apă, în Baza Sportivă Arini.

Valoarea contractului este de 79.831,93 de lei (aproximativ 16.515,70 de euro), iar ofertantul este Siron SRL din Oarda.

Potrivit caietului de sarcini, puțul va fi destinat asigurării apei pentru irigarea celor două terenuri de fotbal din Baza Sportivă Arini și necesarul de apă pentru udarea tuturor plantelor și arborilor plantați pe raza municipiului Sebeș.

Lucrările includ:

  • Perforatul pământului se va executa cu un cap de forare în diametru de 250 mm
  • Introducere tub PVC special pentru puțuri de apă potabilă, în funcție de adâncime 0 – 50 m R8, 51 – 100 m R10 – diametrul tubului fiind de 125 mm
  • Introducere pietriș margarita cu granulația de 4 – 8 mm
  • Liftaj foraj pentru limpezirea apei
  • Studiu geofizic
  • Pompă submersibilă 380V, debit 8mc/oră + accesorii + montaj + transport
  • Rezervor apă 3.000 litri, transport și montaj la fața locului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Radu Florin

    miercuri, 01.07.2020 at 11:52

    Cand se si facea fotbal in Sebes irigatul terenurilir de fotbal se facea cu o pompa montata in rau. Si cred ca era si mult mai ieftin. A calculat cineva in cati zeci de ani se amortizeaza investitia ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax