Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Puterea și opoziția se țin de șicane la depuneri de coroane. Oficialități locale excluse de la ceremonia de comemorare a 23 ani de la Revoluție

Publicat

Comemorarea a 23 de ani de la Revoluția din 1989 nu a reprezentat pentru administrația locală și județeană un moment de reculegere și împăcare, ci încă o dovadă a rupturii care s-a produs între reprezentanții Guvernului în teritoriu și Primăria Alba Iulia. La slujba religioasă și depunerile de coroane de la troița din centrul orașului, organizate cu ocazia istoricului moment, nu au fost invitați, se pare, și reprezentanții Primăriei care, potrivit lui Mircea Hava, au aflat din întâmplare despre eveniment.

Primarul Alba Iuliei și reprezentanții administrației locale s-au prezentat vineri la eveniment, dar, din proprie inițiativă, deoarece la Primăria Alba Iulia nu a fost trimisă invitație. Mircea Hava a explicat că a aflat întâmplător despre depunerile de coroane, în urma unei discuții cu revoluționarul Mihai Babițchi: „Evenimentul a fost organizat, ca în fiecare an, de Prefectură, dar noi nu am primit nici măcar o invitație. Când am întrebat dacă se organizează ceva, am aflat de la Mihai Babițchi că vor fi depuneri. Nu e normal, acesta este un moment important pentru români și ar trebui să îl sărbătorim așa cum se cuvine”.

În ciuda supărării primarului Mircea Hava, gestul Instituției Prefectului Alba este similar cu cel al Primăriei Alba Iulia, făcut de 1 Decembrie. Reamintim că, de Ziua Națională a Românilor, autoritățile locale și județene au depus coroane în altă zi decât reprezentanții Primăriei, mai precis în 29 noiembrie, iar motivul separării a fost acela că Guvernul României nu a alocat în acest an nici un leu pentru manifestările de la Alba Iulia.

Din partea administrației locale a municipiului Alba Iulia au depus coroane la troița din fața Instituției Prefectului primarul Mircea Hava, viceprimarul Paul Voicu, Dorin Nistor și consilierul local Popa Pavel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Citizen

    vineri, 21.12.2012 at 14:02

    Dorin Nistor in calitate de ce? De cand este reprezentant al adiminstratiei locale?

  2. michelangelo

    vineri, 21.12.2012 at 14:43

    si catelul dorinel ce functie detine la primarie? de ce a facut parte din delegatia autoritailor locale?

  3. Flow

    vineri, 21.12.2012 at 15:13

    Dupa ce in mod las si rusinos a fugit din primarie cand deputatul Calin Potor, cu umilinta si, in acelasi timp, noblete de invingator s-a prezentat pentru a-si oferi serviciile in folosul municipiului, nu stiu ce asteptari mai are primarul din partea USL. Nu i-a ajuns ca l-a porcait pe Potor jignindu-l mitocaneste pe tot parcursul campaniei electorale cu cele mai reprobabile epitete. Acuma primarul doreste ca noua putere sa se tarasca in genunchi inaintea dansului. Domnule primar, nu stiu daca e bine… Ai grija ca noi cetatenii municipiului te-am facut primar. Fa bine si fii mai colaborant, ca pe toti ne intereseaza acest lucru. Pastreaza-ti veninul infrangerii doar pentru dumneata!

  4. bono

    vineri, 21.12.2012 at 21:43

    Rusine tuturor politicienilor!
    Dovada de lipsa de respect fata de cetateni si fata de aceasta tara!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax