Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Putin spune că vrea negocieri cu toate părțile implicate în război, Ucraina vrea un summit pentru pace în februarie

Publicat

Vladimir Putin a declarat că este gata să „negocieze cu toți cei implicați în acest proces despre soluții acceptabile” în ceea ce privește războiul din Ucraina.

Informația a fost difuzată de agenția oficială de știri de TASS, care a extras declarațiile din interviul acordat de Putin duminică, de Crăciun, televiziunii de stat.

De cealaltă parte, ministrul ucrainean de externe a afirmat că Ucraina își propune să organizeze un summit de pace până la sfârșitul lunii februarie, care ar putea avea loc de preferință la ONU.

Kremlinul a declarat anterior că va lupta până când toate obiectivele sale vor fi atinse, în timp ce Kievul a spus că nu se va odihni până când fiecare soldat rus va fi expulzat de pe teritoriul său, inclusiv Crimeea pe care Rusia a anexat-o în 2014.

Declarația lui Putin, prin care spune că Rusia este pregătită să negocieze cu toate părțile implicate în războiul din Ucraina, este extrem de importantă, consideră presa europeană, pentru că reprezintă o posibilă discuție despre pace.

Invazia Ucrainei de către Rusia din 24 februarie a declanșat cel mai mortal conflict din Europa de după cel de-al Doilea Război Mondial și cea mai mare confruntare între Moscova și Occident de la criza rachetelor din Cuba din 1962.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax