Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

PUZ- ul pentru extinderea Cimitirului Municipal, la vot în Consiliul Local Alba Iulia. Se vor face parcări și spații de servicii

Publicat

Documentația PUZ pentru extinderea Cimitirului Municipal din Alba Iulia și construirea unui spațiu de servicii și parcări intră la aprobare în ședința Consiliului Local din 28 iulie.

Lucrările prevăd două obiective,, primul fiind extinderea cimitirului municipal în partea de vest cu acces din strada Dealul Furcilor, iar cel de-al doilea, reglementarea unei zone de servicii care va deservii cimitirul (clădire servicii pentru cimitirul municipal) și amenajările aferente.

În zona respectivă, între strada Take Ionescu și B-dul Încoronării vor fi amenajate alei carosabile, pietonale, parcări și  zone verzi.

Zona de servicii va avea o clădire multifuncțională deservită de două parcări și anume una publică cu capacitate de 22 locuri și cu acces pe sens unic din B-dul Încoronării și o altă parcare privată (deservește administrația centrului multifuncțional 4 locuri), cu acces din strada Take Ionescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax