Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

PUZ-ul pentru staţia de transfer deşeuri în comuna Săliştea a fost aprobat

Publicat

Autorităţile judeţene sunt interesate să amenajeze o staţie de transfer deşeuri menajere în satul Tărtăria, comuna Săliştea. Consiliul Judeţean Alba, întrunit în şedinţa ordinară de joi, a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru Sistemul de management integrat al deşeurilor. Viitoarea staţie se va întinde pe o suprafaţa de 13.000 de metri pătraţi, pe domeniul public ce deserveşte în prezent ca păşune.

Mai exact, staţia va avea rolul de depozit temporar a deşeurilor, acestea urmând a fi transferate pentru prelucrare la depozitul central de la Galda de Joş. Cantităţile de deşeuri estimate ce vor intra în staţie vor fi de aproximativ 33.044 tone pe an. Proiectul se prevede a fi finalizat în 2013, investiţia ridicându-se la peste 20 de milioane de euro.

Staţia de transfer deşeuri va fi prevăzută cu două containere şi va deservi localităţile: Ceru Băcăinţi, Blandiana, Vinţu de Jos, Sebeş, Daia Română, Şpring, Cut, Şibot, Săliştea, Cugir, Pianu, Câlnic, Gârbova şi Şugag.

Accesul în zonă se va realiza din drumul de exploatare agricolă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax