Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Rabla Clasic 2022: se reiau înscrierile în program pentru persoane juridice. Precizări de la Administraţia Fondului pentru Mediu

Publicat

Înscrierile în Programul Rabla Clasic – persoane juridice vor fi reluate miercuri, la ora 10.00, cu sumele rămase disponibile după corectarea erorii generate de introducerea de către un solicitant a unor informaţii eronate în câmpurile din aplicaţie, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu.

„Situaţia creată la startul sesiunii din martie a fost remediată, iar pentru evitarea acestor situaţii în viitor, Administraţia Fondului pentru Mediu a întreprins demersurile necesare pentru dezvoltarea unei funcţionalităţi în aplicaţia de înscriere care să limiteze valoarea finanţării pe care o pot solicita operatorii economici la echivalentul în lei a pragului ajutorului de minimis”, se menţionează într-un comunicat al AFM.

Reprezentanţii AFM atrag atenţia solicitanţilor asupra faptului că, la reluarea înscrierilor în aplicaţia informatică, documentele trebuie să fie în termen de valabilitate, conform ghidului de finanţare.

Vineri, 4 martie, ora 10.00, a demarat a doua sesiune de înscriere pentru Programele Rabla Clasic şi Rabla Plus – persoane juridice, însă sistemul s-a blocat, după ce plafonul a fost epuizat din cauza introducerii de către un solicitant a unor informaţii eronate în câmpurile din aplicaţie.

Pentru Rabla Clasic, bugetul este de 17,5 milioane de lei, iar pentru Rabla Plus, de 26,5 milioane de lei.

sursă: Agerpres

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax