Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rablele din trafic, controlate de polițiștii rutieri din Alba. Au fost aplicate 68 de amenzi și reținute 5 permise de conducere

Publicat

O amplă acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră a fost organizată de polițiștii rutieri din Alba, împreună cu Registrul Auto Român (RAR).

De asemenea, acțiunea a avut ca scop depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice.

Au fost controlate 76 de autovehicule, aplicate 68 de amenzi, retrase 30 de certificate de înmatriculare și reținute 5 permise de conducere.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 25 – 26 mai 2021, polițiștii Serviciului Rutier Alba, împreună cu specialiști din cadrul Registrului Auto Român, au organizat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor.

Cu ocazia acestei acțiuni, au fost controlate 76 de autovehicule și au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale, din care 10 pentru anvelope neomologate, 7 pentru instalații de iluminare neomologate, 4 pentru defecțiuni majore la mecanismul de direcție și una pentru defecțiuni majore la sistemul de frânare.

Patruzeci și șase de sancțiuni au fost aplicate pentru alte tipuri de defecțiuni tehnice.

Au fost retrase 30 de certificate de înmatriculare și reţinute 5 permise de conducere.

Foto: Arhivă alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax