Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Racordare gratuită la apă și canalizare pentru persoanele cu venituri reduse din Teiuș. Criterii și detalii pentru solicitanți

Publicat

Racordare gratuită la apă și canalizare pentru persoanele cu venituri reduse din Teiuș. Primăria orașului Teiuş anunţă că se pot face înscrieri în programul „Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare”.

Programul este finanţat prin PNRR și vizează sprijinirea familiilor și persoanelor singure cu venituri reduse, pentru plata cheltuielilor de branșare/racordare la sistemul public de alimentare cu apă și/sau de canalizare.

Astfel, pot beneficia de sprijin, persoanele care îndeplinesc o serie de criterii:

  • Este o persoană singură cu venituri reduse/face parte dintr-o familie cu venituri reduse (media veniturilor bănești nete lunare sub salariul minim brut pe țară garantat la plată pe membru de familie).
  • Cel în cauză trebuie să deţină în proprietate o gospodărie neracordată/nebranșată la sistemul public de alimentare cu apă și/sau de canalizare și care se află pe raza teritorială a UAT Teiuș care a delegat operatorului solicitant de finanţare gestiunea serviciului public de alimentare cu apă și/sau de canalizare, în baza unui contract de delegare a gestiunii.
  • Solicitantul își va exprima acordul cu privire la participarea în cadrul programului, respectiv acordul cu privire la îndeplinirea tuturor formalităţilor și realizarea lucrărilor necesare pentru racordarea/branșarea gospodăriei în care locuiește la sistemul centralizat de canalizare/alimentare cu apă.

Solicitările se vor completa și depune la sediul Primăriei orașului Teiuș, între orele 07:30 -16:00, de luni până joi respectiv vineri, între orele 07:30-13:30.

Termenul de depunere a solicitărilor este 24 ianuarie 2024.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax