Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Radare „cascadă” pe DN1, în judeţul Alba: Peste 50 de şoferi amendaţi pentru viteză, în şapte ore. Acţiune a Poliţiei Rutiere

Publicat

radare Zeci de şoferi au fost amendaţi, joi, în cadrul unei acţiuni organizate de Poliţia Rutieră Alba pe DN1, pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor rutiere cauzate de aceasta. Au fost amplasate radare în sistem „cascadă”.

Acţiunea s-a derulat în 14 ianuarie, între orele 7.00 – 13.00, iar în cele şapte ore, poliţiştii au aplicat 72 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.855 lei, din care 58 pentru viteză peste limita legală.

Au fost reţinute un permis de conducere şi un certificat de înmatriculate.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba atrage atenţia conducătorilor auto cu privire la faptul că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.

Respectaţi regimul legal de viteză, conduceţi prudent, cu viteza adaptată la condiţiile de drum şi acordaţi o atenţie sporită pietonilor!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax