Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Radare în cascadă pe DN1, între Aiud şi Mirăslău. 42 de şoferi amendaţi pentru viteză, în cinci ore

Publicat

politia control trafic

În cinci ore, poliţiştii rutieri din Alba au depistat şi sancţionat contravenţional 42 de conducători auto care au depăşit limita legală de viteză. Acţiunea a fost organizată joi, de IPJ Alba, pe DN 1, între Aiud şi Miraslău, iar aparatele de măsurare a vitezei au fost instalate în cascadă.

Vezi și Metoda prin care şoferii pot păcăli radarul Poliţiei şi camerele pentru rovinietă. Amenda e mult mai mică

Potrivit IPJ Alba, în 7 decembrie, în intervalul orar 8.00-13.00 pe Drumul Naţional 1, pe sectorul cuprins între kilometri 412 şi 416, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba – Biroului Drumuri Naționale și Europene, în colaborare cu poliţiştii din Teiuş, Aiud şi ai Secţiei de Poliţie Rurală Aiud au desfăşurat o acţiune comună, pentru impunerea de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză. Au fost folosite aparatele radar în sistem cascadă.

În cele 5 ore de acţiune au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 17.255 lei, din care 42 pentru viteză peste limita legală.

În cadrul activităţilor dedicate siguranţei rutiere, poliţiştii din judeţul Alba au constatat 201 abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de 46.425 lei şi au constatat două infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax