Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Radare pe DN75, lângă Baia de Arieş. Zeci de şoferi amendaţi pentru viteză peste limita legală, în 4 ore

Publicat

Politia, amenzi

Zeci de şoferi au fost amendaţi, miercuri, în cadrul unei acţiuni organizate de poliţiştii din Baia de Arieş, pe DN 75, pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum. Au fost verificate peste 70 de autovehicule şi au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale.

Vezi și Metoda prin care şoferii pot păcăli radarul Poliţiei şi camerele pentru rovinietă. Amenda e mult mai mică

Potrivit IPJ Alba, în 14 martie a.c., între orele 8.00 – 12.00, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a organizat, pe DN 75, pe tronsonul cuprins între Lupşa şi Baia de Arieş, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. La acţiune, alături de poliţiştii rutieri din Baia de Arieş, au participat şi poliţiştii Serviciului Rutier Alba.

În cele 4 ore de acţiune au fost verificate 74 de autovehicule şi au fost depistaţi 38 de conducători auto ce circulau cu viteză peste limita legală.

În total, au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.170 lei.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze viteza, în permanenţă, la condiţiile de drum şi trafic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax