Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Radarele și incidentele în trafic vor putea fi semnalate de șoferi pe o nouă aplicație

Publicat

politie

În curând, șoferii vor putea semnala incidentele în trafic pe o nouă aplicație, în afară de Waze. Este vorba despre Google Maps, unde utilizatorii vor putea împărtăși informațiile cu ceilalți șoferi.

Google a anunţat săptămâna trecută că utilizatorii de Google Maps pe Android sau iOS vor putea să raporteze incidente precum radare, accidente, trafic îngreunat, străzi închise şi obstacolele de pe traseu, scrie digi24.ro.

Aplicaţii precum Waze, care este deţinută tot de Google, au atras critici vehemente de la organizaţiile de poliţie pentru că le permit şoferilor să vadă locaţiile agenţilor.

La fel ca şi în cazul Waze, opţiunea Google Maps nu îi lasă pe utilizatori să raporteze diferite tipuri de operaţiuni ale poliţiei, ci doar radarele de viteză.

Nu este de uitat nici faptul că recent legislația din România a fost actualizată astfel încât sancțiunile pentru folosirea telefonului la volan, de către șofer, în timp ce autovehiculul este în mișcare, sunt mai dure.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax