Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Radarele vor fi amplasate în alveole semnalizate, altfel amenzile vor fi nule. Polițiștii nu mai pot sta la ”pândă” – proiect de lege al deputatului Florin Roman

Publicat

roman

florin roman test sinceritate Deputatul de Alba, Florin Roman, a anunțat că a depus un proiect legislativ prin care amenzile pentru viteză să fie nule, dacă mașinile de poliție care i-au surprins pe șoferi ”sunt ascunse”. Acesta a spus că radarele vor trebui amplasate în niște alveole speciale și prezența lor va fi semnalizată din timp șoferilor. La fel se va întâmpla și cu celebrele radare – pistol. Și acestea vor trebui să fie folosite la maxim 10 metri de mașina de poliție aflată la alveolă. 

Mașinile vor trebui inscripționate și oamenii vor ști unde se află. ”Poliția rutieră trebuie să facă prevenție nu plan de amenzi. De vină nu sunt acei oameni care stau în stradă ci sunt acei șefi care înțeleg că prevenția înseamna plan de amenzi, câte permise ai luat și câți ai sancționat într-o zi” a spus Roman.

Întrebat ce înseamnă ”radare ascunse”, un termen destul de subiectiv, deputatul de Alba a explicat că punctele de supraveghere radar a traficului vor fi amplasate în niște alveole speciale și vor fi semnalizate din timp. Cine nu se conformează, a adăugat acesta, va primi amendă.

Proiectul a fost realizat în colaborare cu deputatul de Suceava Ion Bălan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Apocalipsa lui Rika

    vineri, 08.09.2017 at 16:06

    eu propun sa fie radar fix pe stalpii si cine merge mai tare de 60-70 km/h sa ise anuleze permisul !
    La fiecare trecere de pietoni sa fie camera cu radar . ai trecut pe trecere cu viteza mai mare de 30 km/h anulam permisul la fel si daca nu dai prioritate la pietoni !

    Politia rutiera si locala sa patruleze non stop printre blocuri si fiecare masina parcara gresita amenda maxima la fel si pt cei ce incalca lege in trafic si care au becuri arse la faruri / frana etc si nu in ultimul rand la cei ce ambaleaza motorul sa fie confiscata masina !

    in alba nici nu trebuie sa platim taxe si inpozit pt buget ! daca politia ar da amenda pt fiecare abatere in 3 luni ar faci banii cat se face din taxe si inpozite in 30 de ani !

    • Anonim

      joi, 14.09.2017 at 03:20

      Prost mai esti

  2. Sorinel

    vineri, 08.09.2017 at 17:30

    Îl citez pe Apocalipsa lui Rola ” si nu in ultimul rand la cei ce ambaleaza motorul sa fie confiscata masina” nu înțeleg cu ce poate greși un om ca-si ambalează mașină, fiecare își conduce mașina după bunul lui plac, problema nu este cu mașinile parcate „aiurea” problema este lipsa locurilor de parcare, nu crezi că exagerezi cu penalizările astea?:))

  3. NELU

    vineri, 08.09.2017 at 21:49

    Ce sa întâmplat domnule Roman? Ați luat cumva o amenda pentru viteză și polițistul nu a vrut să închidă ochii pentru ca dumneavoastră sunteți politician?
    Asta e preocuparea pe care o are opoziția în zilele noastre, în loc să se preocupe de toate măgăriile pe care PSD le face în zilele astea.
    Dar na ce te aștepți de la oamenii ăștia.

  4. bebestrumf

    vineri, 08.09.2017 at 22:20

    Pe langa astea , domnule Rika ,propun ca soferii care deranjeaza porcii , caii , cainii , carutasii , biciclistii …(cu totii participanti la trafic) , deci acei soferi care-si permit sa claxoneze , sa fie impuscati fara judecata ! Pai ce sat mai e si asta , fara putina ordine si disciplina ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax