Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Radarul Pădurilor: Transport ilegal de lemn, oprit în urma unui apel la 112, la Presaca Ampoiului. Poliţiştii au confiscat 15 mc de material lemnos

Publicat

tir lemn În urma unui apel prin 112, polițiștii din Meteș au depistat luni, pe drumul comunal Presaca Ampoiului, o autoutilitară încărcată cu 15,4 metri cubi de material lemnos. Șoferul autoutilitarei, un bărbat de 30 de ani din Cugir, nu a putut prezenta documentele legale de proveniență, fiind sancționat contravențional. Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Luni seara, în urma unui apel prin 112 prin care era semnalat un posibil transport ilegal de material lemnos, poliţiştii Postului de Poliţie Meteş s-au deplasat pe drumul comunal Presaca Ampoiului o ocazie cu care au identificat o autoutilitară încărcată cu 15, 4 metri cubi material lemnos.

Autoutilitara era condusă de un bărbat de 30 de ani, din Cugir care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport a materialului lemnos motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 al. 1 lit. b din Legea 171/2010, iar întreaga cantitate cantitatea de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sorij

    marți, 03.03.2015 at 17:47

    Foarte bine ca sa intamplat asa, insa de ce mai exista Politie? Ce se intampla cu marfa confiscata, unde ajunge? :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax