Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

GALERIE FOTO: Radio Reîntregirea a împlinit 10 ani de la prima emisie. Concert extraordinar de colinde la Casa de Cultură a Sindicatelor

Publicat

Radio Reîntregirea, postul de radio al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române de Alba Iulia, a împlinit 10 ani de la prima emisie, iar cu acest prilej, duminică, a sărbătorit acest moment alături de ascultătorii fideli.

Timp de un deceniu, Radio Reîntregirea a transmis non-stop, iar, prin intermediul emisiunilor realizate de o echipă de jurnalişti şi preoţi dedicaţi, cultura ortodoxă a ajuns în casele oamenilor şi mesajul Bisericii şi-a produs ecoul în societatea contemporană.

Duminică, ascultătorii au avut ocazia să îi cunoască pe oamenii din spatele microfoanelor. Cei 10 ani de emisie au fost sărbătoriţi printr-un extraordinar spectacol de colinde, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, cu intrarea liberă.

Duminică, la orele 17.00 a avut loc un spectacol extraordinar de colinde la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu participarea interpreţilor: Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudaşcu, preot Cristian Pomohaci, Leontina Fărcaş şi „Mugurii de tezaur”, preot Doru Gheaja, Florin Săsărman, Cornelia Goţia, Grupul instrumental-folcloric „Crai Nou” şi Corul de copii „Theotokos”.

Sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru numărul mare de spectatori care au ales să fie prezenţi la eveniment. Timp de peste 3 ore, publicul a fost încântat de recitalul de colinde şi cântece de Crăciun oferit de interpreţi. Intrarea la concert a fost liberă, însă cei care au dorit au putut dona sume de bani în urna YouthBank, prin care liceenii din Alba Iulia vor putea beneficia de proiecte şi activităţi organizate pentru ei.

Vă prezentăm câteva fotografii de la eveniment:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax