Connect with us
Publicitate

ABRUD

Radu Coșarcă, noul președinte al CA al Cupru Min Abrud. Schimbările continuă la vârful companiei de stat

Publicat

Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei Cupru Min Abrud este Radu Coșarcă, fost prezentator de știri, care i-a luat locul lui Remus Vulpescu după ce acesta a demisionat. Este a doua schimbare importantă la conducerea firmei de stat, după ce Gheorghe Chindriș i-a luat locul lui Nicolae Turdean, de asemenea demisionat.

Coșarcă era deja membru al Consiliului de Administraţie al Cupru Min din vara anului 2016. Fostul jurnalist a fost timp de șase ani şef de Comunicare pentru operaţiunile din România ale grupului italian de utilităţi Enel.

Coşarcă a lucrat anterior la mai multe televiziuni, precum Naţional TV, TVR şi Antena 1, a fost membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a predat un curs de comunicare la Universitatea Bucureşti şi a deţinut funcţia de vicepreşedinte la grupul Media On, precum şi la firma de consultanţă în comunicare Sinergy. Cupru Min este companie care exploatează zăcământul de la Roşia Poieni, unde se află peste 60 % din rezervele de cupru ale României.

Din Consiliul de Administrație al Companiei mai fac parte Radu Roșc, Romeo Jantea și Gheorghe Chindriș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax