Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Radu Lazăr și Ioan Beca, de la Inspectoratul de Poliţie Alba, pe podium la Campionatul de judo al MAI

Publicat

pol

Agentul şef de poliţie Radu Lazăr și agentul principal de poliţie Ioan Beca au obținut locurile I, respectiv III la etapa finală a Campionatului de judo al Ministerului Administraţiei şi Internelor, desfășurat la Pitești, în perioada 16-19 octombrie. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost reprezentat de cei doi poliţişti din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă.

La această competiţie au participat peste 70 de sportivi, cadre ale structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor: Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Agent şef de politie Radu Lazăr a concurat la categoria + 35 de ani, 66 kilograme, iar agent principal de poliţie Ioan Beca  – la categoria –35 de ani, 90 de kilograme.

În urma confruntărilor din cele trei zile de competiţie, poliţiştii din Alba au obţinut următoarele rezultate: agent şef Radu Lazăr  a ocupat locul I, iar agent principal de poliţie Ioan Beca  – locul III, ambii la individual.

În competiţia pe echipe, cei doi luptători au făcut parte din reprezentanta Inspectoratului General al Poliţiei Române care, în final, s-a clasat pe locul II. IPJ Alba a fost singurul inspectorat din ţară cu doi reprezentanţi în lotul IGPR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax