Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Radu Mazăre va fi adus luni în România. Poliția Română l-a preluat de la autoritățile din Madagascar

Publicat

r

Fostul primar PSD al Constanție, Radu Mazăre, a ajuns în custodia Poliției Române, care l-a preluat de la autoritățile din Madagascar, urmând ca în cursul zilei de luni să fie adus în țară, precizează IGPR într-un comunicat.

 ”Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele: La această oră, persoana urmărită internațional, Radu Ștefan Mazăre, este în custodia Poliției Române. Vă reamintim faptul că, la nivelul Poliției Române, s-a constituit o escortă, care s-a deplasat în Republica Madagascar, pentru preluarea persoanei urmărite internațional, întoarcerea pe teritoriul României urmând a avea loc în cursul acestei zile”, se precizează în comunicatul IGPR.

Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a anunțat săptămâna trecută că a fost informată oficial de către Interpol că procedura de extrădare a fugarului Radu Mazăre a fost admisă și că au fost puse în aplicare de urgență dispozițiile privind ridicarea fostului lider PSD de către autoritățile române.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax