Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Radu Todoran, posibilul candidat al ALDE pentru Primăria Alba Iulia. Listele finale se vor decide în adunări generale

Publicat

IMG_8076 Nu doar PNL, PSD sau MP își stabilesc candidații pentru alegerile locale din vara anului viitor, ci și ALDE Alba. Chiar dacă nu au încă definită o listă cu numele stabilite, potrivit copreședintelui Ioan Uțiu, la Alba Iulia, cel mai probabil va candida Radu Matei Todoran, copreședinte ALDE Alba Iulia.

În cadrul unei conferințe de presă, liderii ALDE Alba au vorbit vineri și despre alegerile pentru administrația localităților din județ. Aceștia spun să nu au făcut liste cu mai multe persoane și în urma sondajelor și a deciziilor luate la adunările generale, se vor decide candidații.

Cu toate acesstea, Ioan Uțiu a spus că la Primăria Alba Iuia, din partea ALDE, cel mai probabil va candida Radu Todoran.

radu tudoran, alde „Probabil la Primăria Alba Iulia va candida, din partea ALDE, domnul Radu Todoran” a spus Ioan Uțiu, copreședinte ALDE Alba

„Aici este un proces care nu este doar așa să tragem din urnă și să desemnăm candidatul. E un proces de analiză, vor fi sondaje în așa fel încât cel mai bine poziționat să iasă la această candidatură, dar și la celelalte. Candidații ALDE pe listele electorale, atât pe listele de consilier, nu doar primărie, vor fi aleși în adunările generale ale organizațiilor ALDE. Nu se face o listă de către un birou politic, se face o adunare generală și acolo se decide, pentru că acei candidați trebuie să fie emanația ALDE, nu a unei persoane”, a spus Uțiu.

Daniel Nariţa, copreședinte ALDE Alba a explicat că încă sunt așteptați noi membri în partid și acesta este unul din motivele pentru care nu se grăbesc să decidă.

„Suntem un partid deschis care putem să primim membri în continuare, aceștia să fie de notorietate și să aibă o anumită ținută morală, și de aceea nu facem încă nominalizări” a declara Daniel Narița.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax