Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Radu Tuhuț: Protejarea pădurilor, reducerea poluării, ieftinirea și extinderea rețelelor de gaz, obiective esențiale ale PSD (P)

Publicat

Partidul Social Democrat va acorda o atenție deosebită protejării mediului înconjurător și reducerii poluării, prin susținerea transportului verde și eliminarea surselor de poluare. Pădurile noastre sunt importante surse de oxigen, pe care suntem obligați să le protejăm și să începem reîmpădurirea, dacă ne pasă de generația viitoare.

”Viitorul guvern trebuie să fie un partener al tuturor administrațiilor locale și județene, astfel încât prin eforturi comune, cu fonduri europene sau guvernamentale, oamenii să beneficieze gratuit de reabilitarea termică a locuințelor, mijloace de transport electrice și extinderea zonelor verzi. Introducerea gazului metan în Munții Apuseni este un proiect pentru care am luptat cu sufletul din postura de primar și o voi face, în continuare, din funcția de parlamentar, cu gândul la toți moții noștri”, a spus Radu Tuhuț, candidat la funcția de deputat.

Partidul Social Democrat va asigura:

1) STOPAREA DEFRIȘĂRILOR ȘI PROTEJAREA PĂDURILOR, prin dezvoltarea sistemului informatic de urmărire a materialului lemnos și revitalizarea aplicației „Radarul Pădurilor”. Stoparea exportului de lemn brut, concomitent cu reîmpădurirea masivă, în viziunea europeană aplicată companiilor: „Tai un copac, plantezi doi”.

2) REDUCEREA POLUĂRII ÎN MARILE ORAȘE, PRIN SUSȚINEREA TRANSPORTULUI VERDE ȘI ELIMINAREA SURSELOR DE POLUARE. Susținerea autorităților locale de a cumpăra mijloace de transport în comun electrice, extinderea pistelor de biciclete, închiderea depozitelor de gunoi care nu îndeplinesc condițiile legale.

3) SPRIJIN PENTRU CONSUMATORII VULNERABILI atât pentru plata facturilor la energie, dar și pentru investiții în izolarea termică a locuințelor. Uniunea Europeană asigură finanțare pentru îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor, iar viitorul Guvern trebuie să fie un partener al administrațiilor care au nevoie de sprijin.

4) GAZ ROMÂNESC MAI IEFTIN PENTRU ROMÂNI – Creșterea capacității de extracție a gazelor naturale, în special din Marea Neagră. Racordarea la rețeaua națională de gaze a 1 milion de familii până în 2024. Program Național de revitalizare a Petrochimiei naționale pentru valorificarea gazului intern în producția de îngrășăminte.

5) INVESTIȚII ÎN SOLUȚII ENERGETIC PRIETENOASE CU MEDIUL – Construirea de capacități de producție a energiei electrice și în cogenerare pentru marile orașe din România, precum București, Constanța, Timișoara, Iași și Craiova. Susținerea achiziției de automobile electrice.

Pe 6 decembrie vă îndemnăm să votați Partidul Social Democrat, să votați pentru siguranța unui trai mai bun!

– Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

– Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal https://alba24.ro/

-CUI mandatar financiar județean 11200020

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 25.11.2020 at 18:16

    Voi ati cazut lamentabil la toate punctele expuse mai sus cat ati fost la conducerea tarii. Nici nu stiu cum poti sa mai vi cu astfel gulgute, in care nici voi nu credeti.Rusinos !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax