Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Radu Urcan: Munca în echipă a adus cele mai bune rezultate pentru CSM Unirea Alba Iulia. Vă urez tuturor „La mulți ani 2023!”

Publicat

Radiografia anului 2022, cel mai bun din istoria clubului prin prisma rezultatelor obținute și perspectivele pentru 2023 au fost cele două subiecte atinse la discuția cu Radu Mircea Urcan, directorul Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia.

„Nu vreau să folosesc un <limbaj de lemn>, gen a fost bine… promitem că va fi și mai bine… dar trebuie să subliniez faptul că MUNCA ÎN ECHIPĂ aduce rezultate.

Suntem un club nou, avem cinci ani de la momentul în care am spus START! iar rezultatele se văd cu ochiul liber. Avem un Mihnea Costachi la șah, avem o Miriam Bulgaru la tenis de câmp, rezultatele la șah, polo pe apă, arte marțiale, rugby, atletism și fotbal juvenil sunt mai mult decât promițătoare.

Să nu mai spun de fotbal, acolo unde încet-încet echipa de seniori va aduce Alba Iulia… cel puțin în eșalonul secund.

Fiecare dintre noi ne facem treaba și asta se vede! Deci, ce ar mai fi de zis? Un AN NOU 2023 mai bun, mult mai bun decât cel mai bun an, 2022, de până acum.

Vorbind strict despre rezultatele Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia! LA MULȚI ANI!”, a punctat Radu Mircea Urcan.

(Comunicat de presă CSM Unirea Alba Iulia)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax